Ben jij een alleenstaande ouder die op het punt staat om weer op date te gaan, dan kun je hier best zenuwachtig voor zijn. Wat trek je in hemelsnaam aan en wat voor ondergoed moet je kiezen? Is lingerie de beste optie of moet je nog even wachten tot de tweede date?
Met deze gedachten worstelen menig ouders die alleen zijn en na jaren weer een romantische afspraak hebben. Hoe ga je het slimste te werk en wat is de beste keuze in jou geval? Laten we eerst eens bekijken wat de opties zijn. Want niet iedere date is hetzelfde en vereist weer andere kleding en lingerie.

Waar voel jij je goed in?

Veel alleenstaande vrouwen maken zichzelf gek door te denken dat ze verkeerd gekleed de deur uit gaan. Je kunt deze gekmakende gedachtes wegnemen door te beginnen aan jezelf te denken. Wat wil jij nu precies? Waar zou jij je goed in voelen? Denk dus niet teveel aan de ander, want deze persoon ken je nog niet genoeg om dit in te schatten.
Zeker als het een eerste afspraak betreft kun je beter zo goed mogelijk als jezelf voor de dag komen. Kies kleding uit waarin jij je oprecht goed voelt. Schat je in dat het blijft bij een zoen, dan hoef je je ook echt niet uit te sloven met dure lingerie. Trek uit voorzorg nette niet-versleten ondergoed aan waarvan de BH en slip bij elkaar passen.
Denk je dat er meer in zit, of ben je simpelweg uit op een avond tussen de lakens? Laat je dan inspireren door diverse lingeriemerken zoals die van Victoria Secret. Qua sexy gehalte kun je hierin ver gaan.

Met wie heb je precies een date?

Probeer in te schatten met wat voor man je straks die afspraak hebt. Is het een pittig type dan kun je best een ondeugender stuk lingerie aanschaffen. Heb je met een lieve zachtaardige single vader te maken, dan is een chiquer en minder flamboyant setje misschien een betere match.
Ondanks dat weet je het nooit helemaal zeker en dat is niet erg. De gedachte dat jij een heel sexy setje lingerie aan hebt wat hij nog niet gezien heeft, geeft jou een extra spanning tijdens de date. Geniet hiervan, ook al belandt je die avond niet samen in bed. Het idee alleen al kan voor een heel fijne avond zorgen.
Als het tussen jullie een match is, zal je elkaar binnenkort toch opnieuw ontmoeten. De kans dat hij jouw nieuw aangeschafte lingerie set alsnog mag bewonderen is groot. Een miskoop zal het dus niet snel worden.