De perfecte pasvorm voor een bh is lastig te bepalen, maar wel erg belangrijk bij het kiezen van een bh. Daarom kan het slim zijn om eens om advies te vragen in een van de betere lingeriewinkels. Als je dit eens in de zoveel tijd doet, dan weet je zeker dat je de juiste bh’s kiest. Hiermee voel je je allereerst een stuk prettiger, maar bovendien oog je een stuk verzorgder. Niet zo oncharmant als een bh die niet aansluit bij je maten.

Wat zoek ik?

Als je een bh gaat kopen let er dan van tevoren op waar je naar op zoek bent. Wil je een bh waarin je borsten groter lijken of wil je juist het accent verleggen van je borsten naar een ander gedeelte van je lichaam? Dit laatste kan bijvoorbeeld slim zijn bij een officiële gelegenheid of wanneer je borsten sowieso al veel aandacht opeisen. Als je grote borsten hebt dan is het ook goed om te kiezen voor een stevige bh met een beugel. Kleine borsten hebben vaak ook genoeg aan een naadloze bh. Bij kleine borsten kun je er bovendien voor kiezen om een push up bh te kopen waarin je borsten wat groter lijken.

Met of zonder franje?

Deze vraag is vooral afhankelijk van je eigen smaak. Uiteraard kun je het af laten hangen van de trend van het jaar, maar kies vooral iets waarin je jezelf prettig voelt! Sommige vrouwen vinden de franje maar niets omdat het misschien net wat minder lekker zit, anderen vinden het mooi als extraatje en vaak wordt het door mannen ook goed ervaren. Toch is een bh met franje geen zekerheidje als het gaat om de sexiesness van de bh. Simpele bh’s met een egale kleur kunnen namelijk ook erg sexy zijn bij veel vrouwen.

Bron: Niemendalletje