De cutaway bikini’s komen deze zomer meer dan ooit naar voren in de trends voor het komende jaar. Vorig jaar zagen we ze al een paar keer langs komen, maar komend jaar zijn ze niet meer weg te denken van het strand. Let er wel op dat je lichaam hiervoor geschikt moet zijn. De cutaway bikini’s zijn namelijk zo gemaakt dat ze de accenten leggen op je heupen.

Niet matchende onderdelen

Waar het vroeger vloeken in de kerk leek, is het dit jaar geen ramp als je er voor kiest om een bovenstukje te combineren met een bikini broekje dat niet helemaal bij elkaar past. Uiteraard moeten de kleuren niet met elkaar vloeken, maar een ander accent is zeker geen ramp. Shop dus lekker bij verschillende winkels en bewaar een aantal broekjes van vorig jaar om die vervolgens te combineren met nieuwe stukjes.

Tijgers op het strand

Jazeker! We kunnen er weer tegenaan op het strand! Een tijgerprintje of slangenprint mag weer helemaal de komende zomer! Ook zien we veel groentinten terug die je bikini erg natuurlijk doen ogen. Ook mag je weer een bikinibroekje met touwtjes aan de zijkant aanschaffen. Dit geldt ook voor het bikinitopje, waarbij je een dun touwtje door je nek kan laten lopen.

Tot de verbeelding

Transparante badkleding spreekt erg tot de verbeelding. Zelfs als het je hele lichaam bedekt. Je kunt deze zomer dan ook gerust een badpak kopen waarbij de niet intieme delen en de borsten bedekt blijven met ondoorzichtige stof en de andere delen doorzichtig zijn belegd. Ook de hippie sferen kun je terug brengen in je zwemkleding. Gebruik een mooie ketting of een doek om je strand outfit helemaal compleet te maken en geniet van een heerlijke zomerse dag op één van de vele stranden.