Grijs is misschien niet de eerste neutrale kleur waaraan je denkt als je op zoek bent naar een basis shirt. Toch is grijs wel een zeer handige kleur. Grijs is goed te combineren met allerlei andere kleding. Daarnaast zijn grijze T-shirts minder besmettelijk voor vlekken en vuil dan een wit shirt. Kies je voor zwart dan zal je het in de zomer misschien te warm krijgen. Maar grijs, dat valt er keurig tussenin!

Grijs is saai?

Helemaal niet! Grijs wordt pas saai als je al je kleding in dezelfde kleur grijs uitvoert. Ja, dan gaat je kleding op een “huispak” lijken wat je draagt als je op de bank hangt bij de TV. Kies dus niet voor een grijze broek én een grijs T-shirt maar maak de combinaties. Kies voor een lichtgrijs shirt met een donkere broek of omgekeerd, een donkergrijs shirt met een witte broek kan ook erg mooi zijn!

Nog steeds twijfels over grijze T-shirts?

Heb ik je nog niet overtuigd? Neem dan de volgende tips in acht bij het combineren van een grijs T-shirt met andere kleding:

  • Bepaal eerst of de t-shirtjes een lichtgrijze of donkergrijze tint hebben zijn. Houdt het shirt hiervoor in het daglicht, kunstlicht kan soms een vertekend beeld geven.
  • Is het shirt lichtgrijs zorg dan voor contrast met een donkere broek.
  • Is het shirt donkergrijs, contrasteer dan met een lichtere broek.
  • Lichtgrijs combineert mooi met de kleuren purper, blauw, geel en rood
  • Donker grijs combineert juist mooi met wit en zilverkleuren maar ook met zwart.

Koop goede kwaliteit T-shirtjes in de juiste winkel

De website ShirtsofCotton is de juiste oplossing! Een website uitsluitend gericht op T-shirts. Elke maat en model zijn ruimschoots op voorraad en door het handige menu op de site ben je zo bij het shirt dat precies bij je past! Verlies geen tijd en volg mijn advies op, koop een grijs basis shirt! Dit kan echt niet ontbreken in je kledingkast!