Wie kent het gevoel niet? Zo na de feestdagen in een saaie maand januari, de eerstvolgende vakantie die je krijgt duurt voor je gevoel nog eeuwen en het weer is saai en uit bed komen lijkt de moeilijkste klus die je jezelf ooit voor kunt stellen. Dan kan het weleens lekker zijn om af en toe een dagje te relaxen en helemaal nergens aan te denken. In dat geval wil je jezelf wel aantrekkelijk voelen, maar niet teveel aan jezelf hoeven doen. In andere woorden: simpel en sexy!

De basis

De basis van een ‘brakpak’ wordt gelegd in de bovenkleding. Hierin voel je je namelijk het meest relaxed. Neem een simpel grijs hemdje of juist een t-shirt en combineer dit met een fijne trainingsbroek. Steek de openhaard aan en je bent een heel eind. Als je het dan nog koud vind dan kun je het beste een heerlijke hoodie aantrekken waarbij je de capuchon heerlijk ver over je hoofd heen kunt trekken.

De lingerie

De dagen dat je zo heerlijk kunt relaxen zijn tegenwoordig op één hand te tellen. Daarom is het fijn als je op die dagen gewoon fijn jezelf kunt zijn en jezelf aantrekkelijk kan voelen. Daarom is naast de basis van een topje en een trainingsbroek, een fijn lingeriesetje het lekkerste wat je jezelf in kan denken. Hierbij staan twee dingen centraal:

  • Comfortabel setje
  • Aantrekkelijkheid

Simpel is hierin dan weer het kernwoord waar je naar op zoek kunt. Zoek een fijne string zonder al te veel franje en het liefst een egale kleur. De string kun je vervolgens combineren met een zelfde bh. Deze bh is het liefst ook erg simpel. Als je natuurlijk helemaal een brakke dag wilt houden dan kun je er ook voor kiezen om de bh achterwege te laten. Geniet van je dag!