Het blijft een discussie die vaak tot in de late uurtjes duurt als je een avondje met vriendinnen hebt gepland. Welke lingerie past er het beste bij mijn figuur? Zelf heb je daar misschien een heel ander beeld bij dan iemand anders en waarschijnlijk heeft je mannelijke partner er weer een heel ander beeld bij.. Maar in dit artikel laten we die laatste mening even achterwege en kijken we naar puur figuur en de mogelijkheden.

Fijne bouw

Een fijne bouw gaat in veel gevallen gepaard met een bescheiden cupmaat. Als je jezelf hierbij niet fijn voelt dan kun je kiezen voor bh’s met wat hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een push-up, hoewel dit niet heel fijn zit en bovendien erg trendgevoelig is. Een ander hulpmiddel kan zijn om padded bh’s te gebruiken. Deze geven je borsten net wat meer volume. Wil je de hulpmiddelen achterwege laten en ben je trots op wat je hebt? Zorg dan dat je een bh neemt die vrij veel van je borsten bedekt. Dit maakt je borsten optisch groter dan een bh die net je tepel bedekt.

Als je juist grote borsten hebt dan is het belangrijk om een bh te kopen die stevig is. Koop er een met een beugel die goed zit zodat je borsten niet wiegen in je bh. Dit is zeer oncharmant en zorgt er bovendien voor dat je wat dikker lijkt.

Heupen

Als je wat bredere heupen hebt dan is het goed om een hoog uitgesneden string te kopen. Deze doen je benen langer lijken dan ze in werkelijkheid zijn, maar zorgt er bovendien voor dat je heup smaller lijkt. Dit geldt overigens ook voor een ministring. Als je juist wat meer volume wilt creëren in je heupen, dan is het goed om een string te kopen met wat franje. Wat dingetjes aan de zijkant bijvoorbeeld, deze zorgen er voor dat je heup wat breder oogt.

Bron: www.vergelijkgratisdatingsites.nl