Wil jij graag de tijd nemen om de gevoeligste plekken van jouw lichaam volledig te verkennen? Begin dan aan je erotische ontdekkingsreis met enkele handige erotische accessoires!

Maar waarom zou je? Zijn je eigen handen en/of het lijf en de vaardigheden van je partner niet genoeg? Dat hoor (of lees) je ons absoluut niet zeggen. Seksspeeltjes zijn er dan ook niet specifiek om ‘echte’ seks te vervangen. Zie ze meer als een verrijking van je erotische ervaringen! Bovendien kan het zo zijn dat je partner niet meteen jouw meest verborgen plekjes weet te vinden. Totdat je een seksspeeltje gebruikt die gemaakt is om deze optimaal te stimuleren. Oftewel, dergelijke toys leren je meer over de vele erogene zones die je lichaam rijk is! We gaan de belangrijkste soorten even voor je bij langs.

Dildo’s en vibrators

Nogal logisch dat we hiermee beginnen. Je kunt ze nagenoeg zijn als de speeltjes waar alle andere uit voortgekomen zijn. Ook al werden vibrators meer dan honderd jaar geleden uitgevonden voor medische doeleinden om ‘hysterische’ vrouwen te helpen kalmeren en bestaan dildo’s zelfs al veel langer dan dat, ze zijn nog steeds razend populair. Zeker omdat ze heden ten dage nog een enorme evolutie doormaken! Zo zijn er modellen op de markt die ieder plekje wel weten te stimuleren, van de g-spot bij vrouwen tot de prostaat van de man. En laten we de clitoris en de gehele vulva niet vergeten. Welke stimulatie jou ook maar het beste orgasme oplevert, er bestaat zeker weten een perfect speeltje voor!

Masturbators

De verschillen in anatomie tussen vrouwen en mannen in ogenschouw nemend, is het tegenovergestelde van een dildo een masturbator. Daarmee bedoelen we dat een dildo een speeltje is, speciaal ontworpen om te penetreren. Een masturbator, daarentegen, is gemaakt om gepenetreerd te worden. Denk aan een kunstvagina, -anus of -mond, gemaakt van een heerlijk zacht aanvoelende kunststof. Aan de binnenkant wordt de penis van de gebruiker verwend met noppen en ribbels in allerlei verschillende samenstellingen. Sommige modellen zijn zelfs gebaseerd op de lichaamsopeningen van de meest begeerlijke vrouwen uit de porno industrie! Kortom, jij komt zeker weten wel aan je trekken…