We zijn inmiddels een dikke maan op weg in het jaar 2015, maar de lingerietrends voor de komende maanden zijn nog net zo actueel als op 1 januari. Januari wordt namelijk over het algemeen niet gezien als een maand waarin veel lingerie verkocht wordt. Dit omdat er vaak een piek zit in de verkopen rond de maand december (hoe zal dit toch komen?). In dit artikel geven je dan ook vier trends die van belang zijn als je de komende maanden (zelf) weer op zoek moet naar een of meerdere leuke setjes voor de zomermaanden.

Gezellig, maar niet kitsch

Maak er in de maanden naar de zomer iets gezelligs van zonder dat je de aantrekkelijkheid weghaalt. Dit kun je gemakkelijk doen door verschillende transparante laagjes boven elkaar te dragen. Het prikkelt de verbeelding, maar geeft een vriendelijke uitstraling en geen ordinaire.

Maak je lichaam tot een grafisch oogspel

Het vrouwelijk lichaam is in de geschiedenis altijd al een bron van inspiratie geweest voor mannen in het algemeen, maar vooral voor kunstenaars. Dit brengt ook mooie mogelijkheden met zich mee als het gaat om lingerie. Laat door middel van grafische knipogen je rondingen mooi naar voren komen en accentueer ze. Dit kan door bijvoorbeeld linten over je lingerie te laten lopen. Je kunt dan een volledig bedekte lingerie hebben waarin de strepen helemaal doorlopen of juist tweedelig setje waarin een match is tussen beide delen.

Kleur

Dit voorjaar gaan we weer aan de slag met kleurrijke setjes. Frisse en felle kleuren zullen het straatbeeld domineren, maar ook de slaapkamer.

Structuur

Net als bij de eerste tip. Gezellig mag, maar kitsch moet je achterwege laten. Een beetje franje hier en daar is goed, maar te veel frummeltjes maakt het overdreven. Combineer bovendien je lingerie goed met de kleding die je erboven draagt, dan komt het helemaal goed!