Bij het dragen van sexy lingerie kan bij veel mensen een seksueel stimulerend gevoel opleveren. Hierna volgen de slaapkamer avonturen, wat altijd veilig gedaan moet worden! Condoom gebruik word tegenwoordig door veel mensen als normaal ervaren. Er zijn echter een aantal punten van aandacht om het gebruik zo veilig en ‘lekker’ mogelijk te maken en/of houden.

Eerst een condoom dan seks

Natuurlijk is het logisch, maar voor de seks moet de condoom al aangebracht zijn. Er mag geen contact zijn tussen de twee geslachtsdelen. Hiermee kunt u ook kans lopen op een soa of een zwangerschap. Zorg ervoor dat u dit altijd in uw achterhoofd houdt, zodat u geen nare ziektes oploopt of onverwacht vader of moeder wordt.

Gebruik een nieuwe

Wilt u voor de tweede keer op een avond geslachtsgemeenschap met uw partner hebben? Maak dan gebruik van een nieuwe condoom, want deze zal zijn kwaliteit en functionaliteit enigszins verliezen. Er kunnen scheurtjes inkomen naarmate deze langer wordt gebruikt. Zorg er dus voor dat u altijd voldoende condooms bij u heeft, ongeacht de situatie.

Één tegelijk gebruiken

Sommige mensen denken dat het gebruik van een dubbele condoom extra veiligheid biedt. Dit is echter niet het gevoel en wij raden dus ook ten zeerste af om dit te doen. De condooms zullen langs elkaar schuiven en hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan. Gebruik het tweede condoom liever voor een toekomstige vrijpartij.

Kwaliteit

Condooms kunt op veel plekken aanschaffen en dus zal de kwaliteit in veel gevallen ook verschillen. U moet altijd een condoom kopen met een CE-keurmerk en hierbij gelijk de houdbaarheidsdatum controleren.

De aanschaf

U kunt condooms op een aantal plekken kopen. Bij een anonieme webshop, bij een normale webshop of bij een drogisterij. Het hangt geheel van uw eigen wensen af waar u dit doet. Condooms kopen is niet meer gek, dus het maakt niet uit wat andere mensen hiervan denken!