Dat je je toevlucht zoekt in toys hoeft niet te betekenen dat er iets schort aan jouw aantrekkingskracht of seksuele vaardigheden. Stap eens uit je comfortzone en ga op avontuur!

Kies ervoor om in je eentje of juist samen met je partner van de meest veelzijdige speeltjes te genieten. Deze kun je onder andere gebruiken om erogene zones te bereiken waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! En is het geen opwindend gezicht op je partner van de meest uitgebreide stimulaties te zien genieten? Des te meer reden om op dit gebied eens flink te gaan experimenteren. Neem dan ook eens een kijkje in de volgende categorieën!

Dildo’s en vibrators

Al sinds het einde van de negentiende eeuw werden vibrators gebruikt voor medische doeleinden, namelijk om ‘hysterische’ vrouwen te helpen kalmeren. Niet veel later kwam het in de taboesfeer terecht toen bleek dat vrouwen de massageapparaten gebruikten om hun lusten mee te bevredigen. Tegenwoordig is het gebruik van een vibtrator of dildo echter heel normaal en bestaan er verschillende soorten die één of meerdere plekjes tegelijk optimaal weten te prikkelen.

Masturbators

Het genot van de man mag niet achter blijven! Daarom is de masturbator op de markt gebracht, zodat de man het gevoel van penetratie perfect kan simuleren. Deze sextoys, gemaakt van een zijdezachte kunststof, zijn voorzien van een opening waarin zich noppen en ribbels in unieke structuren bevinden, die helpen om het meest intense orgasme op te bouwen. De ontlading is keer op keer weer overweldigend!

Anaal toys

Uiteraard gebruik je geschikte glijmiddelen voor anale seks. Maar een beetje voorbereiding met behulp van anaal toys is ook niet weg. Zo maak je deze strakke lichaamsopening een stuk toegankelijker als je eerst een buttplug hebt gebruikt.