Nee, dat wil niet zeggen dat jij je plotseling niet meer aantrekkelijk moet voelen. Integendeel; je vent zal natuurlijk aan jou denken terwijl hij dit speeltje gebruikt!

En waarom spelen jullie er niet gewoon samen mee? Tegenwoordig worden sekstoys immers steeds meer uit de taboesfeer gehaald. Gelukkig maar! Het gebruik ervan is ook niks om je voor te schamen. Masturberen is heel normaal, dus waarom niet iets aanschaffen waarmee je die ervaring nog intenser maakt? Want als vrouwen een dildo of vibrator onder hun kussen of in hun nachtkastje mogen hebben liggen, dan mag een man wanneer hij wil van een masturbator genieten. Die komt ook heel handig van pas wanneer jullie elkaar vaak voor langere periodes moeten missen.

Er zijn echter een heleboel verschillende modellen op de markt, waardoor je al gauw door de kunstvagina’s de masturbators niet meer ziet. Om je een beetje een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we twee populaire soorten uitgebreid voor je beschreven. Wens hem alvast veel plezier van ons!

Fleshlight

Met het uiterlijk van een zaklamp is de Fleshlight een heel subtiele masturbator. De buitenkant verraadt immers niet wat er zich aan de binnenkant bevindt. Hier vind je namelijk een zachte kunststof met een gat erin, in de vorm van een vagina, anus of mond. Het uiterlijk van dit speeltje kan echter ook heel neutraal zijn, maar heeft vaak wel een huidkleur. De binnenkant van de opening heeft allerlei noppen en ribbels die keer op keer voor een knallend orgamse zorgen. Laat hem lekker zijn gang gaan of help hem handje en zie hoe je vent geniet!

Wegwerp masturbator

Af en toe elkaar blij maken met een kleinigheidje is heel normaal binnen een relatie. Een wegwerp masturbator is daar een prachtig voorbeeld van! Neem bijvoorbeeld de Tenga speeltjes in hun eivorm. De interne structuur hiervan is per model verschillend, zodat jullie steeds een nieuwe kunnen uitproberen. Maar mocht je man nou aan één specifieke soort heel erg gehecht zijn, dan kan hij altijd een condoom omdoen om zo vaak mogelijk van dit speeltje te genieten!