Het blijft in veel gesprekken nog steeds taboe. Hoe koop je je bh en je string als je een maatje meer hebt? De grote merken laten immers alleen modellen zien die er piekfijn uit zien volgens de meest recente ‘schoonheidswetten’. Toch vinden we bij lingerie for you dat het belangrijk is dat ook vrouwen met grote maten zich aantrekkelijk en op hun gemak kunnen voelen in hun lingerie.

Hoe kies je je beste setje?

Vaak hebben vrouwen met een maatje meer rondingen waar menig ander vrouw jaloers op zou zijn. Maak hier op een subtiele manier gebruik van door weinig franje in je lingerie te gebruiken en de aandacht te focussen op je rondingen. Kies bijvoorbeeld voor een stevige bh die diep is uitgesneden. Hierdoor laat je je borsten goed naar voren komen zonder dat ze gaan wiegen. Bovendien kun je door middel van een simpele bh al snel de focus leggen op je hele lichaam. Wil je juist je rondingen wat verbergen omdat je ze te nadrukkelijk aanwezig vindt? Koop dan een controle broekje waarmee je wat correctie toe kunt passen op je buik, billen, heupen en dijen. Dit is bijvoorbeeld perfect als je een jurkje draagt waarbij je de focus wilt leggen op de rondingen aan de bovenkant van je lichaam.

Tips voor grote borsten

Als je gezegend bent met grote borsten brengt dat niet alleen maar genot met zich mee. In dat geval kan het goed zijn om voorgevormde bh’s te kopen. Hierbij geldt vaak dat ze een stukje duurder zijn dan andere bh’s, maar dit is wel wat waard. Goede buste houders zijn namelijk erg kostbaar als je na gaat dat je je er in het dagelijks leven een stuk prettiger door voelt! Tip van de dag: wacht hierbij tot de uitverkoop..